Di Resta: Vše je otevřené

iM2, 1. září 2008, 14:35 Google+

VYJÁDŘENÍ TOVÁRNÍCH JEZDCŮ MERCEDESU: Přinášíme vám zhodnocení včerejšího závodu z pohledu továrních jezdců Mercedesu. Jak byli tedy se závodem spokojeni?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Paul Di Resta (AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Náš tým odvedl dobrou práci a odjeli jsme dobrý závod. Bohužel jsme byli o něco těžší než Audi a tak jsem nemohl Tima předjet, ačkoliv jsem mohl jet rychleji. Přesto jsem se druhým místem spokojený, v šampionátu je vše otevřené.

Jamie Green (Salzgitter AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Ze začátku jsem ztratil jedno místo na úkor Olivera Jarvise, pak jsem jej získal zpět. Později jsem vysel za Martinem Tomczykem, ale pak jsem jej předstihl v boxech. Bohužel se Ektström po jeho zastávce vrátil před mým vozem. Já jsem z auta vyždímal co šlo a více než čtvrté místo jsem získat nemohl.

Bruno Spengler (Mercedes-Benz Bank AMG C-Klasse 2008):
Těžký závod. V druhé polovině závodu mi chybělo asi 10 km/h na topspeedu, nevíme proč, ale pokusíme se to zjistit z dat. Proto jsem se nemohl udržet Martina Tomczyka. Teď se již těším na další dva závody. Ty tratě mi sedí více než Brands Hatch.

Bernd Schneider (Original-Teile AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Po moji druhé zastávce jsem překročil rychlost na konci boxové uličky. Škoda, protože moje auto jelo dobře a mohl jsem dosáhnout lepšího výsledku.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Vše je otevřené

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Ekström: Byla to skvělá práce!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud