Nadvláda čtyř kruhů počkačuje

iM2, 29. srpna 2008, 21:45 Google+

BRANDS HATCH – TRÉNINK 2: Stoupající teplota, která se vyšplhala až na 24 stupňů, přivedla do druhého tréninku účastníky DTM. Nejlepší čas z dopoledne ovšem překonán nebyl. Nejlepší čas tréninku si zajistil Mattias Ekström až v posledních minutách.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Švéd odsunul na druhou pozici kolegu Tomczyka, který dlouho vévodil výsledkové listině. Tomczyk ztratil 0,244s. Trio jezdců Audi na čele doplnil třetím časem Timo Scheider, který s odpoledním časem 42,577s drží nejrychlejší čas dnešního dne.

Jako nejrychlejší jezdec s AMG Mercedesem C-Klasse byl klasifikován domácí matador Jamie Green na čtvrté pozici. Na nejlepší čas Ekströma ztratil Green 0,312s. Na dalších dvou pozicích se umístili Markus Winkelhock a Mike Rockenfeller, oba dva s rok starými vozy Audi A4 DTM. Svoji dva roky starou Audi dovezl do cíle na sedmém místě Christijan Albers. Výborný výsledek pro tým Futurecom TME dokonala Katherine Legge, která se svoji dva roky starou Audi na čtrnáctém místě překonala všech pět rok starých Mercedesů pilotovaných Maro Engelem, Mathiasem Laudou, Garym Paffettem, Ralfem Schumacherem a Susie Stoddart.
Vytisknout

Diskuze: Nadvláda čtyř kruhů počkačuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Audi na Brands Hatch v 1. tréninku dominuje

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud