Hamilton a DTM

iM2, 8. července 2008, 10:11 Google+

Hvězdný jezdec formule 1 Lewis Hamilton chce být při tom, když se téměř 500 koní pod kapotou německých speciálů vydají na závodní trať. Stane se tak na závodě v jeho rodné Británii.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Závod na britském Brands Hatch se jede na konci prázdnin, konkrétně 31.srpna. Pro Hamiltona to ovšem bude úplně nová zkušenost, protože podniků DTM se dříve účastnil pouze jako závodník série Formel 3 Euro Serie. Tehdy také byl pouze mladý a nadějný mladík, nikoliv superstar F1. Ale už tehdy byl velice úspěšný, vždyť si ve své druhé sezóně zajistil titul.

Na závodě v srpnu bude mít ovšem Lewis zcela jinou úlohu. V neděli před závodem objede jedno demonstrační kolo se svým McLarenem MP4/23 po již legendárním okruhu Brands Hatch. Po odjetí již zmíněného kola po 1,929km dlouhém okruhu rozdá Lewis ještě několik autogramů.

„Už se na to velice těším. Zase po dlouhé době navštívím závod DTM. Mimo toho, že se na závod v Británii podívám, ještě divákům zprostředkuji společně se svým monopostem Vodafone McLaren Mercedes takovou exkurzi do F1. Ještě pořád si velice dobře pamatuji na to, když jsem v rámci závodů DTM aktivně závodil. Na DTM miluji tu fantastickou a velkolepou atmosféru stejně tak, jako velkolepé motoristické závody, kvůli kterým se DTM proslavilo. Sezónu 2005, když jsem získal v Formuli 3 titul, jsem si opravdu užíval. Pamatuji si na oslavy na Zandvoortu, bylo to velkolepé“, přibližuje své pocity Lewis Hamilton.
Vytisknout

Diskuze: Hamilton a DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Ryan Hunter-Reay se dočkal prvního vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud