Ekström: Až tady se ukáže

iM2, 10. dubna 2008, 17:39 Google+

Přinášíme vám hlasy jezdců Audi před zahájením nové sezóny. Z táboru čtyř kruhů zní pozitivně naladěné hlasy, ale jsou poněkud skromnější něž byly u Mercedesu

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Dr. Wolfgang Ullrich (šéf Audi pro motorsport):
V DTM je důležité hned od začátku začít dobře. Musíte mít rychlé a spolehlivé auto. Na tom jsme v předešlých měsících usilovně pracovali. Poslední test na Oscherslebenu dopadl slibně. Teď už jen zbývá odvést dobrou práci. Mechanici musí odvést precizní práci a musíme předvést týmového ducha. Letos to bude ještě více o rychlosti a taktice.

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM):
Hockenheim bude jedinečný závod, protože až tady opravdu zjistíme, jak si naše nová A4 povede proti konkurenci. Minulý rok jsem zde závod vyhrál. Pochopitelně by mě tentokrát podobný výsledek také velice potěšil. Na Oscherslebenu jsme byli s novou Audi víc a víc konkurenceschopní. Myslím, že nové auto bude stejně tak dobré jak to minulé.

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM):
Startuji s vysokými očekáváními. Sezóna začíná hodně rychle a nás čekají dva závodní víkendy po sobě. Chceme bojovat o vítězství. První závody jsou velice důležité. Až po nich budeme moci posoudit, jak jsme přes zimu pracovali.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM):
Konečně je zimní pauza pryč. Chceme se pokusit zabojovat o vítězství. První závod je hodně důležitý, než se rozdají karty. Pak můžeme posuzovat, jak jsme přes zimu zapracovali.

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM):
Je to pěkné, že je už zima za námi a můžu se už zase soustředit na výkony. Na Hockenheimu jsem také vloni dobře ukončil sezónu. Proto jedu na Hockenheim s dobrým pocitem. Hned poté se jede na Oscherslebenu, před těmito závody byla prezentace v Düsseldorfu, to je nadupaný program.

Alexandre Prémat (Audi Bank/Shell Helix Audi A4 DTM):
Už se těším na start mé druhé sezóny na Hockenheimu, kde bych chtěl zajet dobrý výsledek. To se nám může také podařit, protože auta z roku 2007 byly vloni na Hockenheimu velice rychlá. Proč bych tedy nemohl zajet ještě jedno pódium s autem specifikace 2007.

Oliver Jarvis (Best Buddies Audi A4 DTM):
Už se velice těším na Hockenheim. Bohužel jsem zde ještě nejel. Myslím ale, že se tento okruh naučím velice rychle. Chtěl bych být jak v kvalifikaci, tak i v závodě okolo první desítky. Ideální by ovšem byly body.

Mike Rockenfeller (S line Audi A4 DTM):
Očekávám lepší výsledky jak vloni a rád bych pravidelně sbíral body. V DTM je to hodně těžké, ale zkusím udělat maximum. Myslím, že s rok starým vozem, jsme na tom mnohem lépe jak před rokem.

Markus Winkelhock (Playboy Audi A4 DTM):
Necítím žádný tlak. Bude to můj první závod jako oficiální jezdec Audi. Hockenheim je trať, která mi dobře sedí.

Katherine Legge (Audi A4 DTM):
Nevím ještě přesně, co mohu od mého prvního startu v DTM očekávat. Jsem už napjatá, jak dopadne můj první závodní víkend v DTM. Jsem z toho prostě hodně nervózní.

Christijan Albers (Audi A4 DTM):
Hlavním důvodem, proč znova pracuji pro Colina Kollese, je, že zde v týmu znám mnoho lidí už z dřívějška. S některými jsem pracoval dokonce už v roce 1999 ve Formuli 3, kdy jsem vyhrál tento seriál. Je to legrace s nimi opět pracovat.
Vytisknout

Diskuze: Ekström: Až tady se ukáže

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Maximální hranice na Indy 500 je 39 monopostů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud