Premat doufá ve vděčnost Audi

iM2, 3. listopadu 2007, 23:58 Google+

Alexander Premat řekl, že bude na 100% pokračovat v DTM s Audi, a to i kdyby se mu nepodařilo získat aktuální závodní vůz.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Premat, Alexandre

Premat, Alexandre | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bývalá hvězda GP2 zářila letos v jeho debutové sezoně v rok starém voze Audi. Je tipován, že dostane pro příští rok aktuální vůz, když byl v debutové sezoně velice blízko i vítězství.

Premat přenechal svoji výhru na Zandvoortu Martinu Tomczykovi, aby mu pomohl v boji o titul. Francouz přiznal, že myslel na ještě dlouhou kariéru s Audi, když to udělal.

„Doufám, že dostanu na příští sezonu nové auto, ale uvidíme. Myslím, že je šance vyhrát šampionát, protože znám tratě i tým. Pokud bych neměl nové auto, tak by mi to také nevadilo, protože auto z roku 2007 je také rychlé a udělám maxim, abych dojížděl na pódiu.“

Audi poodhalí jejich plány na Essen Motor Show, která se uskuteční tento měsíc. Premat dodává, že by chtěl mluvit se šéfem Audi Motorsport Wolfgangem Ullrichem ohledně jeho opce. Je připraven být trpělivý.

„Musíme mluvit s Ullrichem, pak se uvidí. Chtěl bych uspět v DTM. Chtěl bych také být s Audi tak dlouho, jak jen to půjde.“

Vytisknout

Diskuze: Premat doufá ve vděčnost Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Mika Häkkinen definitivně skončil!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud