Audi věří v titul a fair-play

iM2, 8. října 2007, 21:58 Google+

Přinášíme Vám již tradiční shrnutí výpovědí továrních jezdců Audi před posledním závodem letošní sezony. Jezdci si věří a doufají ve férový souboj.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström
Už se na poslední závod těším. Na začátku roku jsem tady na Hockenheimringu zvítězil. Takže očekávám, že se mi to povede znova a titul vybojuji. Bude to ale tvrdý závod.

Martin Tomczyk
Ještě není nic rozhodnuto. Čelo tabulky je vyrovnané. Už se těším na napínavé finále. Zatím jsme na prvních dvou místech a rádi bychom je pro Audi udrželi.

Tom Kristensen
Bude zajímavé se sem opět vrátit (právě na tomto okruhu prodělal na začátku sezony Tom těžkou nehodu, která ho vyřadila na několik závodů). Sezona zde začala. Pro mě po té děsivé nehodě nemohla začít hůř. Mým cílem je skončit zde lépe jak na začátku a pomoci klukům v boji o titul. Doufám, že zde bude velká kulisa a bude také vynikající atmosféra. Závod snad dopadne dobře.

Timo Scheider
Na začátku roku jsme zde odvedli dobrou práci. Jen málo chybělo a odjížděli jsme odsud se třemi prvními místy. Jsem optimista, zvláště když naše auto je teď o 10 kg lehčí než konkurence a než jsme byli na úvodním podniku. Těším se na pěkné finále.

Vytisknout

Diskuze: Audi věří v titul a fair-play

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Erik

Nominace ČR: E. Janiš, Enge náhradníkem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud