Jezdci Audi si udělali výlet na Oktoberfest

iM2, 2. října 2007, 20:40 Google+

Jezdci Audi Martin Tomczyk z Rosenheimu a Christian Abt z Kemptenu si udělali malý výlet do bavorského Mnichova před závěrečným finále DTM. S nimi se na známý festival vypravili i Dr. Wolfgang Ullrich a sportovní kolega Marco Werner a strávili spolu příjemný večer a noc.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Je jasné, že týmový duch je velký a 14. října na Hockenheimringu vyhrajeme titul. Tento večer udržuje naši soudržnost,“ řekl Dr. Wolfgang Ullrich.

Každý si užil hodně legrace, když jezdci Audi jezdili na pouťových autíčkách, které byly nalakovány v aktuálních barvách RedBull a Playboy.

„To byl výtečný večer,“ řekl Martin, který byl stejně jako Abt a Wolfgang Ullrich oblečený v kožených kalhotách. „Dříve jsem byl pouze na jarním festivalu ve městečku Rosenheimer. Jsem rád, že jsem to tu poznal a zúčastnil se Oktoberfestu. Sice to byla moje první návštěva zde na Oktoberfestu, ale rozhodně ne poslední!“

Martin Tomczyk se ještě nakonec podepsal a tím potvrdil, že si na tomto festivalu užíval zábavu a popíjel pivo. „Vypil jsem jen jedno pivo, potom už jen celý večer vodu. Konečně jsem si před 14. říjnem také něco užil.“

Martin Tomczyk, jeho týmový kolega Mattias Ekström a ještě pilot Mercedesu Bruno Spengler, jsou jediní tři piloti, kteří mají před velkým finále ještě šanci na titul. Lístky na tento závod jsou už beznadějně vyprodané a s počtem 60 tisíc je to nový rekord DTM.

Vytisknout

Diskuze: Jezdci Audi si udělali výlet na Oktoberfest

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Glock, Timo

Glock hovoří o titulu a budoucnosti + FOTO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud