Audi chce sebrat Mercedesu poslední naději

iM2, 20. září 2007, 22:05 Google+

Oba kandidáti Audi na titul Mattias Ekström a Martin Tomczyk řekli, že udělají všechno proto, aby už v neděli sebrali poslední šanci Mercedesu na titul. Mattiase Ekströma a Martina Tomczyka dělí na čele tabulky pouhé 4 body. Ale Bruno Spengler a Bernd Schneider mají stále ještě matematickou šanci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Tomczyk stáhl Ekströmův náskok v posledních dvou závodech, když dokázal oba vyhrát. Oba jezdci ovšem slíbili, že jsou připraveni bojovat o titul až do finále na Hockenheimringu.

„První úkol který máme, je porazit jezdce s trojcípou hvězdou na kapotě,“ říká Martin. „Když to zvládneme, tak budeme opravdu šťastní. Já a Mattias nemáme mezi sebou žádné problémy.“

„Martin je můj malý problém,“ uvedl avšak šampión z roku 2004. „Velký problém je, že se musí rozhodnout mezi mnou a Martinem. Vyhrát může jen jeden.“

Šéf Audi Motorsport dr. Wolfgang Ullrich také přiznává, že jsou připraveni už tento týden v Barceloně převzít titul od Mercedesu. Stalo by se tak poprvé od roku 2004, kdy titul získal pro Audi právě Mattias Ekström.

„Mercedes určitě udělá všechno možné, aby se o titulu rozhodlo až příští závod v Německu. Nemám nic proti, ale moji kandidáti jsou jasní,“ objasnil Němec.

Vytisknout

Diskuze: Audi chce sebrat Mercedesu poslední naději

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Mercedes se těší, optimismem ale nehýří

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud