Audi jede do Eifelu s jasným cílem

iM2, 27. srpna 2007, 23:07 Google+

Audi Motorsport označilo blížící se závod n německém okruhu matchbolem. Vedení v obou šampionátech před koncem sezony je příjemnou skutečností a u čtyř kruhů jsou připraveni náskok před soupeři udržet nebo zvýšit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Mattias Ekström
Takže, bude to na Nürburgringu mezi Mercedesem a Audi velice tvrdé, jako v posledních závodech. Doufám že budeme zase rychlí, budeme mít dobrou kvalifikaci a skončíme zase na podiu. V šampionátu rozhodne každý bod.

Martin Tomczyk
Nürburgring, Barcelona a Hockenheim – to jsou všechno tratě, které mám rád. Na Nürburgring se obzvláště těším. V letní pauze jsme se na závod velice dobře připravili.

Tom Kristensen
Letní dovolenou jsem si užil. Poté, co jsem se vrátil tak to bylo pro mě velice tvrdé. Jen jsem se v klidu snažil zlepšovat moji fyzičku a koncentraci. Na Nürburgring jedu obzvláště rád. Je to pro mě domov německého motosportu. V roce 1991 jsem tam pro Volkswagen vyhrál titul ve formuli 3. Audi jede do pohoří Eifel se špičkovými jezdci. Vedení v šampionátu chceme udržet nebo dokonce zvýšit.

Timo Scheider
Pocházím z tohoto kraje, proto se těším každý rok na závod v Eifelu (německé pohoří). Mám zde vždy hodně kamarádů a známých. V posledním závodě na Zandvoortu jsme ukázali dobrý potenciál, proto jsem před Nürburgringem optimista. Když budeme jako tým silní, tak bych mohl skončit dokonce i na podiu.

 

Vytisknout

Diskuze: Audi jede do Eifelu s jasným cílem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Jezdci Mercedesu sní o vítězství

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud