Jihlava4: Smrtník jde do vedení

Alex Ztratil, 17. září 2006, 10:26 Google+

Slovenský závodník vybojoval dvojité vítězství na jihlavské trati. O hattrick jej připravil Dan Šupa prvenstvím v noční rozjížďce.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: StarKar

Sdílejte článek

V první rozjížďce nevyužil Petr Zelinka pole-position. Hned na startu se přes něj přehnali Smrtník i Bařina. Úřadující šampion Šupa předjel v úvodu závodu Aleše Sirného a ihned zahájil útok na Zelinku, kterého nakonec také udolal. Smrtník se od začátku jen vzdaloval. Dvě kola před cílem odstoupil z druhého místa Karel Bařina s rozpadlým řízením.

Druhou jízdu vedl dlouho Karel Bařina, který nakonec i přes velkou snahu těsně za hranicí pravidel podlehl neporazitelnému Smrtníkovi, jenž se brilantně vyrovnal s hrbolatým povrchem jihlavské trati. Stupně vítězů zachránil s malým odstupem Petr Zelinka před s motokárou nespokojeným Šupou. Na defekt tentokrát doplatil Aleš Sirný.

Noční třetí rozjížďka byla napínavým soubojem mezi vedoucími třemi piloty průběžného pořadí. Létající Šupa tentokrát nezklamal a snížil bodovou ztrátu na "Smrťáka". Aleš Sirný měl znovu smůlu na techniku a musel přesedlat do náhradní motokáry, bohužel již se ztrátou dvou kol.

Foto: StarKar

Vytisknout

Diskuze: Jihlava4: Smrtník jde do vedení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Neel Jani bude závodit za PKV Racing - anotační foto

Neel Jani bude závodit za PKV Racing

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud