Kvalifikace očima jezdců F1

Daniel Šupa, 20. srpna 2006, 10:02 Google+

Bernd Schneider i nadále ze všech pilotů se zkušenostmi z Formule 1 německému DTM kraluje. Zvláště smutný byl včera Häkkinen a Alesi, nováček Kiesa se uvedl v dobrém světle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bernd Schneider - Mercedes, 3.
Třetí místo je dobré. V poslední části kvalifikace jsem měl jen jednu sadu nových gum, musel jsem proto zajet dobrý čas hned při prvním ostrém kole, což se nakonec i podařilo. Zítra nás čeká dlouhý závod a já chci vyhrát.

Heinz-Harald Frentzen - Audi, 8.
Během kvalifikace mi přestalo fungovat rádio. To je obrovský handicap, neboť vám to znemožní komunikaci s boxy a mechaniky pro potřebné úpravy. Pro závod jsem ale optimista, vůz se choval v závodním režimu dobře.

Mika Häkkinen - Mercedes, 9.
Že jsem se nedostal do třetí části kvalifikace není žádným překvapením, protože jsme celou dobu bojovali s vyvážením vozu. Neboť ale takhle pokračovat nemůžeme, musím teď sednout na data a zkusit najít řešení, abychom byli zítra konkurenceschopnější.

Jean Alesi - Mercedes, 14.
Jsem velmi zklamaný, především proto, protože neumíme odpovědět na otázku, proč jsme se nedokázali kvalifikovat lépe. Udělám ale zítra vše proto, abychom získali nějaké body.

Nicolas Kiesa - Audi, 16.
Zajel jsem na první sadě dobré kolo. Nastavení bylo taky dobré. Na druhé sadě jsem udělal drobnou chybu, ale při dalším pokusu jsem byl o čtyři desetiny rychlejší, bohužel jsem se ale opět dopustil chyby. Jsem přesto spokojený, byl jsem nejrychlejší s dva roky starým vozem a mrzí mne jen skutečnost, že jsem nedokázal postoupit do druhé části.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Kvalifikace očima jezdců F1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Margaritis, Alexandros

Margaritis zavazel, je potrestán

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud