Bruno Spengler otevřel úvod víkendu

ar1, 21. července 2006, 20:03 Google+

Norisring - 1. test: Kanaďan Bruno Spengler s vozem Mercedes - Benz C-Klasse 2006 otevřel závodní víkend nejrychlejším úvodním časem na německém okruhu Norisring.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Dvacet jezdců v prvním testu vyzkoušelo podmínky na trati Norisring, kde se v neděli pojede již pátý závod sezony, po němž se šampionát přehoupne do své druhé poloviny.

Jezdci vyzkoušeli, že je čeká opravdu velmi horký víkend. Za slunečního žáru a při teplotách nad 30 stupňů Celsia, zajel nejlépe v prvním testu Kanaďan Bruno Spengler. Na 2,3 kilometru dlouhém okruhu zvládl krátkou městkou trať za 49.730 sekundy. Jean Alesi skončil s loňským vozem o 0.067 sekundy na druhé pozici. Třetí pozici získal vítěz posledního podniku v Brands Hatch Mattias Ekström, který byl prvním jezdcem značky Audi. Jeho čas znamenal hodnotu 49.880 sekundy.

Čtvrtý a pátý čas zajel zajeli současní lídři šampionátu Bernd Schneider s Tomem Kristensenem. Jeroen Bleekemolen zajel skvělý šestý čas a to s vozem Audi specifikace 2004. Holanďan odkroužil celkem 56 kol.

Foto: DTM

Vytisknout

Diskuze: Bruno Spengler otevřel úvod víkendu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Konec smůly pro Kanaana?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud