První den vyzněl pro Audi

Daniel Šupa, 30. června 2006, 18:41 Google+

Brands Hatch - páteční testy; Po 180 minutách přípravy na nedělní závod patří nejrychlejší čas dne vedoucímu jezdci aktuálního pořadí Kristensenovi, továrnímu jezdci automobilky s kruhy ve znaku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kristensen, Tom

Kristensen, Tom | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V ranním testu překvapil nejrychlejším časem Pierre Kaffer s rok starým Audi týmu Phoenix. Druhým nejrychlejším byl Kristensen, čest Mercedesu hájil třetí Green před Ekströmem a Tomczykem.

Odpoledne už patřilo jezdcům s letošními vozy, první místo v tabulce časů pak Kristensenovi, následoval s necelými dvěma desetinami ztráty Schneider, Ekström, Häkkinen a Frentzen. Před Spenglera a Greena se se šestým časem vklínil Jean Alesi, jenž byl odpoledne nejrychlejším zástupcem jezdců se staršími vozy.

S britskou dráhou si zatím příliš nerozumí v úvodních závodech nečekaně rychlý la Rosa, výkony Margaritise také zatím zůstávají za očekáváním. Zkušený Bleekemolen nahradil Tielemanse slušným patnáctým časem.

Je však nadmíru jisté, že časy půjdou ještě výrazně dolů. Na svůj rekord z březnových testů ztrácí Dán totiž 1,6 vteřiny.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: První den vyzněl pro Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bleekemolen, Jeroen

Bleekemolen nahradil Tielemanse

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud