Hlasy jezdců a týmů po závodě

Daniel Šupa, 19. září 2005, 12:56 Google+

Mattias Ekström včera těsně zdolal svého rivala v boji o titul a vybojoval si těsné vedení v letošním velmi vyrovnaném šampionátu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Mattias Ekström, Audi - 1. miesto
Tieto preteky sa podobali 50-kolovej kvalifikácii. Mojou stratégiou bolo jazdiť najrýchlejšie, ako sa len dalo bez zbytočných chýb. Podarilo sa mi to skvele. Dnes bol môj tím, auto a ja víťazom. Preteky boli pre mňa ťažké , pretože na mňa tvrdo tlačil Gary celý čas. Môžem však poďakovať za moje zastávky a stratégiu, ktoré zabezpečili moje víťazstvo.

Gary Paffett, Mercedes - 2. místo
Dnes jsme s Mattiasem ukázali, proč jsme lídři šampionátu. Byl to jeden z nejvyrovnanějších a nejférovějších závodů sezony. Měl jsem jen dvě možnosti k předjetí. Buď by musel Mattias udělat chybu a nebo bych ho musel vytlačit z tratě. To ale není úroveň, na které spolu my dva závodíme. Vzhledem k mé 7. startovní pozici je druhé místo velkým úspěchem. Před závodem jsem si byl vědom toho, že jedinou šancí být před Mattiasem, je závod vyhrát.

Tom Kristensen, Audi - 3. místo
Dnes jsem měl nejlepší sedadlo k sledování boje o vítězství. Ekström i Paffett jeli ve výborném stylu a přál bych si bojovat s nimi, ale díky problémům se spojkou při 2. pitstopu mi zhasl motor a já ztratil mnoho času.

Laurent Aiello, Opel - 4. místo
Tohle byl skvělý závod, jeden z nejlepších v mé kariéře. Můj start byl trochu konzervativní díky tomu, že jsem nechtěl kolidovat s Garym a přijít o možné stupně vítězů. Užíval jsem si perfektního souboje s Tomem Kristensenem.


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Hlasy jezdců a týmů po závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Scheider

Istanbul: Maserati nezastaví žádné závaží

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud