"Zlomyslný" Rosberg využíval všechny zbraně, tvrdí šéf Mercedesu. Co na to Nico?

Nico Rosberg a Toto Wolff v Austinu

Nico Rosberg a Toto Wolff v Austinu | foto: Daimler AG

Toto Wolff v rozhovoru pro Daily Mail označil Rosberga za toho "zlomyslného", když byl tázán na bývalé duo jezdců Mercedesu Rosberg - Hamilton. Reakce ze strany expilota F1 a mistra světa z loňského roku na sebe nenechala dlouho čekat.

Škádlení mezi Wolffem a Rosbergem začalo již v Kanadě, kdy šéf Mercedesu naznačil, že by se Niko mohl vrátit a závodit za Ferrari. Před pár dny se vody rozvířily znovu, když Wolff na otázku ohledně toho, kdo z týmu byl větší intrikán, odpověděl:

"Ten, co už tu není. Ten zlomyslný. Nico využíval všechny zbraně, které mohl. Zkoušel všechny možné psychologické hry, aby rozhodil svého rivala. Každý rok pak přišla nějaká větší rána, která měla velký vliv na jejich vztah. Když závodíte na takovéto úrovni, tak se stáváte citlivějšími. To je i jejich případ. Oba je to hodně ovlivnilo," řekl pro Daily Mail šéf Mercedesu.

img-responsive

Nico Rosberg v objetí se svým šéfem Totem Wolffem | foto: Mercedes AMG F1 Team

Rosberg vše vzal s klidem: "Čas od času si přečtu, co se píše na internetu. Já vím, co si o mě doopravdy Toto myslí, takže mě nezajímá, co publikují nějaké anglické noviny. Tahle kapitola je již pro mě uzavřena. Je to vtipné, jelikož mě to již nijak nemůže ovlivnit. Vyhrál jsem svou bitvu. Já jen doufám, že se tomu jednoho dne všichni zasmějeme."

To, že jsou vztahy mezi Rosbergem a Wolffem v pořádku dokazuje i fakt, že společně i nadále spolupracují a věnují se dobročinným aktivitám. "Minulý čtvrtek jsme společně vybrali 600 000 eur na pomoc pro slepé děti," dodal Rosberg.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu