Hodinky za více jak 200 tisíc? Nový doplněk pro Range Rover Velar za to stojí

Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition

Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition | foto: zenith

Jistě už víte o příchodu nového Range Roveru Velar. Ten sází na dravost, eleganci a hlavně vynechává co nejvíce tlačítek v kabině. Nově se k němu ale přidává stylový doplněk.

Tím jsou hodinky Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition. A ačkoliv cena samotného Velaru činí v základu okolo 1,6 milionu Kč, nemusíte se bát, tyhle hodinky jsou mnohem levnější... V přepočtu by vás vyšly na 222 tisíc Kč.

A co tenhle doplněk nejen na ruku každého majitele Range Roveru Velar obsahuje? Tak předně zde najdeme měděný ciferník se šedými a černými prvky, dále kožený řemínek, jenž je zhotoven z pravé skotské kůže a nesmí chybět nápis Velar.

img-responsive

Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition | foto: zenith

Hodinky má na svědomí slavná hodinářská značka Zenith a již dnes si můžete zadat objednávku. A mimochodem, nový Range Rover Velar se svou velikostí řadí mezi modely Evoque a Sport.  V jeho motorovém prostoru najdeme celkem pět motorů, mezi nimiž nechybí ani dva naftové čtyřválce řady Ingenium s dvoulitrovým objemem (D180 a D240) a dále také dvoulitrový zážehový čtyřválec Ingenium (P250). Dále se objeví také třílitrový naftový šestiválec se dvěma turbodmychadly (D300) a třílitrový zážehový šestiválec s kompresorem (P380).

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu