Chevrolet Camaro přichází ve verzi Track Concept. Hodí se na okruh i na městské nákupy

Chevrolet Camaro Track Concept

Chevrolet Camaro Track Concept | foto: Chevrolet

Stánek značky Chevrolet se na autosalonu v Ženevě chlubí nebezpečně zeleným Camarem s přízviskem Track Concept. Jedná se o ideální stroj pro každodenní provoz a zároveň se podle Chevroletu dá použít na výlety.

Chevrolet Camaro Track Concept tak vlastně zaplňuje mezeru v nabídce. Podle Chevroletu totiž jde ideální volbu pro náročné řidiče, požadující rychlé sportovní kupé pro každodenní použití na běžných silnicích. Zároveň se ale jedná také o vůz stvořený pro divoké jízdy na závodních okruzích. Může ale něco takového v reálu fungovat?

Tím si nejsme úplně jisti, ale každopádně víme, že pod kapotou se pro všechny případy nachází atmosférický vidlicový osmiválec o objemu 6,2 litru s výkonem 453 koní při 5700 ot./min a s točivým momentem 617 Nm při 4600 ot./min. Motor je standardně spojen s osmistupňovou automatickou převodovkou s možností řazení pádly pod volantem.

Podvozek je opět vybaven tlumiči Magnetic Ride s několika režimy nastavení. Dále disponuje elektronicky řízeným samosvorným diferenciálem a brzdový systém Brembo obsahuje kotouče o průměru 370 mm vpředu a vzadu. O přenos síly se postarají 20palcová kola obutá do pneumatik Goodyear Eagle F1 o rozměru 285/30 ZR20 vpředu a 305/30 ZR20 vzadu.

V interiéru se objevila nová sportovní sedadla Recaro a nový sportovní volant a hliníkové pedály. Zelená novinka bude dostupná na konci letošního roku, a to i na evropském trhu. Cena je však zatím zahalena tajemstvím.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu