Dubajská policie dostala posílený vozový park. Jaká značka jej obohatila?

Policejní vozový park arabské policie

Policejní vozový park arabské policie | foto: facebook

Dubajská policie je po celém světě známá hlavně díky tomu, jak moderním a rychlým vozovým parkem vlastně disponuje. Nově se ale její chlouba rozrostla o další modely. Kde kdo by ale čekal něco jiného.

V současném vozovém parku najdeme například Bugatti Veyron nebo McLaren MP4-12C, jenže jak to nyní vypadá, v Saudské Arábii žijí i skromnější lidé a tak se novým přírůstkem stalo Audi Q7. Vedle něj se pak ještě nově objevuje supersportovní Audi R8. Ano, někdo tady měl rád čtyři kruhy...

Abychom to více rozvedli, dvě standardní Audi R8 disponují benzinovým desetiválcem s objemem 5,2 litru a výkonem 397 kW. Větší a mnohem luxusnější čtveřice Audin Q7 naopak dostala.. ne nebojte se, třílitrová nafta to vážně není. Pod kapotou pracuje benzinový třílitrový šestiválec o výkonu 245 kW. To je zárukou toho, že tohle SUV nabídne zrychlení z nuly na stovku za 6,1 sekundy, což je oproti 3,5 sekundám u R8 značný rozdíl.

Psali jsem: Dubajská policie má nejlepší vozový park na světě

Koho by však nezaujala výše zmíněná dvojka, nechť si otevře výše uvedený odkaz.  V něm totiž uvidíte, že policie v Dubai nabídne mnohem drsnější a rychlejší kousky. Policisté si totiž mohou během doprovodných akcí hrát s těmito "autíčky", jakými jsou například BMW M6 Gran Coupe, Brabus B63S 700 Widestar, Chevrolet Camaro SS a nebo Mercedes-Benz SL 63 AMG.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu