Ford uvádí na český trh speciální Focus Red & Black Edition

Ford Focus Red & Black Edition

Ford Focus Red & Black Edition | foto: Ford Motor Company

České zastoupení automobilky Ford uvádí na trh novou edici modelu Focus s názvem Red & Black Edition.

Jedná se o novou limitovanou edici, která vychází z verze Trend Sport a v základu nabízí mnoho výbavových prvků. Těmi je například sportovní odpružení, 18 palcová černě lakovaná kola z lehkých slitin s kontrastně červenými brzdovými třmeny.

Pro fanoušky značky bude poznávacím znamením u Focusu Red & Black Edition kontrastní barva laku střechy a zpětných zrcátek. Na výběr je červená pro Black Edition a černá pro Red Edition, přičemž nechybí ani kompletní sada exteriérových doplňků. Mezi ně se řadí přední a zadní spojler, difuzor, rozšířené nástavce prahů a sportovní mřížka chladiče

Změnou prošel i interiér, který nabízí kompletní kůži s červeným obšíváním. Speciální dekor nabízí i manžeta řadicí páky, madlo ruční brzdy, nechybí ani odlehčené hliníkové pedály a jinak bohatá výbava. Ta v základu nabízí automatickou klimatizaci, prémiovou středovou konzolu s loketní opěrkou a systém SYNC se systémem Bluetooth.

Nová edice Focus Red & Black bude k dispozici ve verzi pětidveřový hatchback a kombi. Do nabídky vstoupí s motory 1.0 EcoBoost o výkonu 125 koní a dále pak s motorem 1.5 EcoBoost 150 k. Cena za Focus 1.0 EcoBoost 5D Red & Black Edition činí 448 990 Kč, s motorem 1.5 EcoBoost se pak vůz zdraží o 25 000 Kč. Verze kombi je pak o dalších 20 tisíc dražší.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu