Matsuura v Milwaukee hrdinou závodu

ar1, 26. července 2004, 13:28 Google+

Kosuke Matsuura se po těžké páteční nehodě v tréninku a nedělního startu z poslední startovní řady dostal až na desátou pozici v cíli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: Super Aguri Fernandez Racing

Sdílejte článek

Toto desáté místo bylo jeho již třetí letošní umístění v top 10 IRL IndyCar Series. Po závodě v Milwaukee tak skočil na 13. pozici v průběžném hodnocení jezdců. Také vede bodové hodnocení nováčku, jenž se nazývá „Bombardier Rookie of the Year“.


Kosuke Matsuura, #55 Panasonic ARTA Panoz G Force/Honda/Firestone:

„Myslím, že jsme zde zajel velmi pěkný závod. Problém byl v mojí startovní pozici, což byla zcela poslední. Nevěděl jsem, jak auto pojede. Čekal jsem na prvních padesát kol, jak to bude vypadat. Když jsem si byl jistý, že auto pojede dobře, zkoušel jsem více šlapat na plyn. Také jsem poškodil přední křídlo, díky kterému jsme ztratil několik pozic. Nicméně, startoval jsme poslední a skončil desátý s ne zcela dobrým autem, což je skvělý výsledek. V pátek jsem rozbil moje auto, proto jsem musel do závodu nastoupit s náhradním autem. Některé restarty jsme zvládl velmi dobře, kdy jsem předjel 3 až 4 auta. Myslím, že můžeme mít hodně velkou motivaci pro další závod, jenž se pojede v Michiganu.“

Super Aguri Fernandez Racing
Vytisknout

Diskuze: Matsuura v Milwaukee hrdinou závodu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fernandéz, Adrián

Fernandez dojel v Milwaukee osmý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud