Red Bull získal další tři cenné body

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Stáj z Milton Keynes prokázala dlouhodobě se lepšící formu a využila zaváhání McLarenu k zisku tří bodů za šesté místo zásluhou Webbera. Coulthardovi nevyšel start a v závodě se na bodované příčky už nedokázal prosadit.

Mark Webber, 6.
Můj start nebyl nijak výborný, ale první stint nebyl až zase tak špatný. Snažil jsem se držet Fernanda Alonsa, tušil jsem, že je lehčí a když jsem dokázal jezdit podobné časy, bylo to znamení, že jsem rychlejší. Po první zastávce v boxech jsem byl pod tlakem a najel na obrubník v poslední šikaně trochu agresivněji, než bylo záhodno, smyk jsem ale srovnal a vůz udržel na dráze. Pak jsem jezdil zase za Fernandem, ale jeho strategie nebyla tak dobrá, jak si představovali, a to mi pomohlo. Toyotě to dnes vyšlo výborně, tak je skvělé, že jsme si připsali taky několik důležitých bodů.

David Coulthard, 9.
Jsem docela zklamaný, neboť jsem hned na startu ztratil tři pozice. Vůz měl dobré vyvážení na prvních gumách, ale nebylo to tak dobré, jak jsme očekávali. Proti volným tréninkům nám to dnes nešlo, ale některé závody vám vyjdou, jiné ne.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu