Honda překvapila 4. časem

Wurz, Alex

Wurz, Alex | foto: www.f1news.cz | Mariusz Stankowski

HONDA - REVIEW; Honda vykročila do druhého závodu sezony, náročné Grand Prix Malajsie, solidními časy ve volných trénincích. Buttonovi patřila v obou případech pozice v Top10, přitom odpoledne zajel čtvrtý nejlepší čas. Barrichello se také zlepšil a skončil těsně za Top10.

Jenson Button, 9., 4.
Celkově cenný den pro přípravu na závodní víkend. Dráha byla opatřena novým povrchem a bylo důležité vidět, jak se situace změnila. Věnovali jsme se práci na pneumatikách a nastavení, přitom se nám podařilo dokončit hodně kol, což je výborné. V průběhu dne jsme se hodně zlepšili a s vyvážením vozu i ovládáním jsem spokojen. Je těžké po pátku odhadovat naši formu, ale věřím, že se můžeme zlepšit i zítra a zatím jsem optimisticky naladěn.

Rubens Barrichello, 13., 11.
S chováním vozu na starších gumách jsem byl odpoledne spokojen a v dlouhých stintech jsme byli docela dobří. Na nových pneumatikách to však zatím dobré není. Zkusíme na tom zítra zapracovat. V Austrálii jsme měli dobrý víkend, ale musíme zůstat nohama na zemi. Vůz je dobře ovladatelný a naším cílem pro kvalifikaci je být v Top12. Pokud se nám to podaří, věřím v dobrý závod.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu