Glock ohromen novým BMW

Glock, Timo

Glock, Timo | foto: BMW Motorsport

Němec, Timo Glock je na příští dva roky zpět ve Formuli 1, tedy alespoň jako oficiální testovací jezdec týmu BMW Sauber. Dle jeho názoru, šance týmu na pódiové pozice jsou s novým monopostem BMW Sauber F1.07 velké.

Monopost BMW Sauber F1.07 byl týmem prezentován minulý týden ve Valencii, Španělsku, kde se také představil Timo v nové modrobílé kombinéze. BMW tak pokračuje už druhou sezonou svoji novodobou historii ve Formuli 1, kde se bude snažit zajistit vyšší cílové pozice. Timo si přeje svými zkušenostmi přispět k dalšímu vývoji nového monopostu.

"Můj první pocit je velmi dobrý. Vypadá fantasticky", komentuje Němec. "Aby i v závodě monopost vypadal dobře, potřebuje být také rychlý. To už je ale jiná věc, nyní z něj mám ale velmi dobrý pocit. Věřím, že BMW přes zimu nezahálelo a že toto úsilí se projeví na trati".

Loni jezdci BMW dosáhli každý po jednom umístění na pódiu, nejdříve v Maďarsku třetí místo pro tým zajistil Nick Heidfeld a následně v italské Monze také třetí místo Robert Kubica. Glock ale v sezoně 2007 věří také v pravděpodobně první vítězství.  

Foto: BMW Motorsport

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu