Toro Rosso čekalo body

Liuzzi, Vitantonio

Liuzzi, Vitantonio | foto: GEPA pictures GmbH

Juniorský tým Red Bullu si v sobotu na mokru věřil a v kvalifikaci dosáhl výborného umístění. Ale v neděli se podmínky změnily a tým na další body nedosáhl.

Vitantonio Liuzzi - 10. místo:
Vcelku poměrně dobrý závod. P10 není co jsme očekávali, v sobotu jsme měli rychlost a doufali jsme v boj o body. Ale trať osychala a nám to nevyhovovalo, velké týmy měly v těchto podmínkách větší rychlost. Předpokládal jsem, že v týmu zažijeme lepší den, po startu jsme se ocitli na osmém a desátém místě, ale potom přišly problémy s předními pneumatikami. Byl jsem na strategii jedné zastávky a byl jsem těžce naložen. Povolali mě do boxu v pravý čas, což bylo dobré, ale za dnešek pořád žádné body. Nyní se těším do Suzuky.

Scott Speed - 15. místo:
Na začátku bylo auto poměrně dobré a předjel jsem pár aut. Potom přišla přetáčivost, avšak vše probíhalo dobře. Byl jsem na dvou zastávkách a věděl jsem, že než trať oschne, bude to trvat dlouho. Přijel jsem pro nové přechodné pneumatiky a auto bylo otřesné. Ztrácel jsem tři vteřiny, pneumatiky neměly žádnou přilnavost. Po druhé zastávce pro suché pneumatiky jsem se chvíli trápil, ale zanedlouho šlo všechno pěkně až do konce. 

Foto: GEPA pictures GmbH

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu