Velké slevy u sedmi nových VW - levnější už to nebude!

Lukáš Suchý / AutoRoad.cz, 21. ledna 2024, 20:42 Google+

Volkswagen vstupuje do roku 2024 na českém trhu s výjimečnou obchodní ofenzivou. Pro české zákazníky připravil mimořádně atraktivní akční modely People na základě sedmi bestsellerů se spalovacími motory i čistě elektrickými pohony. Oblíbené modely s logem VW lze díky tomu nyní pořídit s rozsáhlou výbavou a výrazným cenovým zvýhodněním, které se může vyšplhat až na 143 000 Kč u modelů se spalovacími motory a 188 700 Kč u rodiny ID.

Počet komentářů:  1 komentář (Poslední 22.01. 05:23) Napište svůj názor
Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan | foto: Lukáš Suchý, AutoRoad.cz

Sdílejte článek

„Mám velkou radost, že jsme hned zkraje nového roku schopni předložit našim zákazníkům tak skvělou nabídku, z níž si může svůj automobil snů vybrat opravdu každý,“ říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. „Novou edici akčních modelů People jsme sestavili z našich nejprodávanějších vozů, od kompaktního modelu Polo, přes oblíbená SUV až po rodinný Touran a vybavili je těmi nejžádanějšími prvky nadstandardní výbavy. A to vše za skvělou cenu. Jsem přesvědčen o tom, že naše nabídka atraktivních modelů People, zahrnující rovněž elektromobily ID., osloví široké spektrum zákazníků jako kdysi modely Maraton Edition, které se těšily mimořádně oblibě.“

S označením People je možné za výhodné ceny pořídit modely Polo, Taigo, T-Cross, TRoc, Tiguan a Touran v kategorii automobilů se spalovacími motory. Akční modely People vycházejí z výbavové linie Life, resp. Comfortline u modelu Touran. Jejich sériová výbava je navíc rozšířena o atraktivní prvky příplatkové výbavy, která je u verzí People již zahrnuta v základní ceně. Zákazník tak ušetří například 103 500 Kč v případě modelu Tiguan People nebo 143 000 Kč, pokud se rozhodne pro Touran People. Všechny akční modely People jsou k dispozici s několika variantami pohonů, které patří v portfoliu příslušné modelové řady mezi nejžádanější.

Model Golf a Golf Variant se dočká své zvýhodněné verze se spuštěním předprodeje jeho modernizované podoby, která si odbyde svou světovou premiéru již 24.1.2024.

Zákazníci mají v rámci akční nabídky People na výběr také elektromobily ID.3 a ID.7. Například model ID.3 People s cenovkou 1 061 900 Kč zahrnuje cenové zvýhodnění celých 172 000 Kč, díky kterému si zákazník dopřeje metalický lak, 18“ kola “East Darry“, Paket Comfort, Exteriérový paket Style, Paket Assistance a výškově nastavitelnou podlahu v zavazadlovém prostoru. Akční model ID.3 People je postaven na výbavové linii Pro a Pro S. Akční model ID.7 People vychází z výbavové linie Pro 2024, k níž přidává pakety Assistance & Comfort, Interiér a Exteriér a metalický lak. Zvýhodnění ID.7 People dosahuje dokonce 188 700 Kč a cena tohoto velkoryse vybaveného vlajkového modelu elektrické rodiny ID. činí 1 531 900 Kč. SUV modely ID.4 a ID.5 v atraktivní verzi People budou do nabídky přidány v řádu několika dní.

V rámci nabídky akčních modelů People mají zákazníci možnost další individualizace svého vozu podle svých představ. Struktura příplatkových výbav není dále nijak omezena. Kompletní nabídku všech modelů People naleznete na webových stránkách a v zákaznickém konfigurátoru nových vozů.

Konfigurátor Volkswagen

img-responsive

Volkswagen ID.7 - premiéra téměř pětimetrového čistě bateriového elektrického sedanu vyšší střední třídy | foto: Volkswagen

S novým rokem došlo také k významnému snížení cen elektrických modelů ID.3 a ID.7 v linii Pro díky optimalizaci sériové výbavy. Volkswagen tak snížil cenový práh pro vstup do světa elektromobility o 76 000 až 90 000 Kč. Kompaktní hatchback ID.3 Pro 2024 lze díky tomu pořídit již za 1 036 900 Kč. Cena elektrické limuzíny ID.7 Pro 2024 nyní činí 1 479 900 Kč.

img-responsive

Volkswagen ID.7 - premiéra téměř pětimetrového čistě bateriového elektrického sedanu vyšší střední třídy | foto: Volkswagen

Vytisknout

Diskuze: Velké slevy u sedmi nových VW - levnější už to nebude!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 1, poslední 22.01.2024 05:23 Vložte komentář

Zobrazen poslední komentář. Vstupte do diskuze Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

Dacia Duster 2024, nejhezčí Dacia všech dob?

Dacia změní image. Bude levnější alternativou k Jeepu. A příjde nový model

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud