Zničil Button Takumovu budoucnost?

Sato, Takuma

Sato, Takuma | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Takuma Sato musí uvolnit místo u BAR Honda, protože tým podepsal smlouvu s Rubensem Barrichellem a nakonec zůstává i Jenson Button. Takuma je rázem přebytečný a bez místa.

Stáj BAR Honda nabídla Takumovi pro příští rok místo testovacího pilota, ale ten nabídku odmítl. Vždy bylo jasné, že Sato nemůže konkurovat Buttonovi, ale nyní se k němu tým nezachoval vůbec pěkně. Vše se dozvěděl až z oficiálního prohlášení týmu a poté obdržel "podřadnou" nabídku. V době, kdy je většina zajímavých míst ve Formuli 1 obsazená. Z Brackley odjel velmi rozhořčen a po skončení sezóny se nechce vrátit.

"Už není mnoho míst na výběr, ale pár jich pořád je," hovoří Takuma Sato o své budoucnosti v F1. "U BAR rozhodně nezůstanu. Půjdu kamkoliv jinam."

Po svém chtějí odpovědět Takumovi fanoušci v rodném Japonsku. Při grand prix v Suzuce 9. října uvidíme na tribunách transparent "F**K YOU BUTTON", slibují noviny Mirror. "Fanoušci dají své pocity jasně najevo," potvrzuje jejich plán tiskový mluvčí Velké ceny Japonska.

Foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu