Karel Abraham: Dojetí v Brně by bylo super

iMotorSport.cz / mediafax, 24. srpna 2012, 11:52 Google+

Český motocyklový závodník v kategorii MotoGP Karel Abraham se těší na domácí Velkou cenu České republiky a doufá, že na okruhu v Brně v neděli úspěšně dokončí hlavní závod. Hovořil o tom v pátečním rozhovoru pro TV Nova.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.moto365.cz

Sdílejte článek

Abraham je jediným českým zástupcem v královské kubatuře MotoGP, ale během sezony ho provázejí zdravotní lapálie. Nicméně vše nyní nasvědčuje tomu, že se blýská na lepší časy. „Problémů bylo hodně, ale ruka, která mě trápila, už je o hodně lepší a na motorce mě téměř nebolí. I když s ní ještě nepohnu přesně tak, jak bych potřeboval,“ svěřil se Abraham.

Tomu se v posledním závodě v Indianapolis povedlo zajet nejlepší výsledek, když skončil osmý. „Celý náš tým to potřeboval a je dobře, že se to vydařilo. Ta sezona se zatím nevyvíjí moc dobře a poslední výsledky byly velkým povzbuzením. Hlavně teď před domácím závodem,“ uvedl Abraham, který přiznal, že se závodní motorkou má na brněnském okruhu natrénovano stejně jako všichno jeho soupeři.

„Jsem tu doma, takže jsem se tu několikrát svezl, ale jen s nějakými motoškolami, které se tady konají. A to se nejezdí moc rychle, takže si nemyslím, že by mi to nějak pomohlo,“ řekl český závodník, který neprozradil své tajné přání směrem k umístění.

„To nerad říkám. Člověk nikdy neví, jaké budou podmínky. Ale tady v Brně by dojetí bylo určitě super,“ uzavřel.

Vytisknout

Diskuze: Karel Abraham: Dojetí v Brně by bylo super

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Smrž dojel v první brněnské jízdě na desátém místě

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud