Dva nové prototypy: Moto Guzzi California a Scrambler

XRot, 16. května 2011, 01:40 Google+

Na počátku roku pořádala společnost Piaggio Group každoroční mezinárodní konferenci v Monte Carlu. Zde překvapil generální ředitel a většinový podílník pan Roberto Colaninno během prezentace plánů celého koncernu představením při příležitosti 90. výročí vzniku značky MOTO GUZZI první 2 z celkem 4 plánovaných prototypů určených do výroby pro roky 2012 a 2013.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Moto Guzzi

Sdílejte článek

Nová CALIFORNIA, s novým motorem 1.400 ccm tradiční koncepce, pokračuje v tradici modelu uznávaného po celém světě pro své pohodlí, spolehlivost a výkon. Prototyp přináší inovovaný design s velkým motorem a skutečně luxusní komfort díky velkorysému sedlu a nádrži, která je výrazně vykrojena kolem mohutných hlav válců nové pohonné jednotky. Tato linie předznamenává nový designový prvek, který se pravděpodobně objeví i u dalších modelů. Také všechny ostatní komponenty stroje - rám, pérování, brzdy, kola - jsou zcela nové a předurčují tak novou Californii jako zástupce velmi očekávané nové generace motocyklů MOTO GUZZI.

Mnohem více klasický, ale neméně fascinující, je V7 Scrambler, postavený na základě úspěšného a oblíbeného základu V7 Classic s malým motorem 750 cc. Chromové detaily, drátěné vyplétané ráfky, zvednuté výfuky, nízko umístěný čelní světlomet a integrovaná přístrojová deska připomínají historický sportovní model Loyola 175 z roku 1960.

Vytisknout

Diskuze: Dva nové prototypy: Moto Guzzi California a Scrambler

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

GP Francie vyhrál Australan Stoner, Abraham dojel desátý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud