Hayden pokazil představení svého týmu Ducati

iMotorSport.cz / mediafax, 13. ledna 2010, 01:02 Google+

Bývalý mistr světa v MotoGP, Američan Nicky Hayden v úterý přiznal, že pokazil slavnostní představení motocyklu své stáje Ducati, když fotografie nového stroje umístil na svůj web.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Mistr světa z roku 2006, který v uplynulé sezoně skončil v prestižní tříde MotoGP až třináctý, při krátké návštěvě továrny Ducati vyfotil nový motocykl, aniž si uvědomil, že jeho design měl být tajemstvím. Motocykl GP10 měl být představen tento týden na shromáždění italského motorismu v horském středisku Madonna di Campiglio, kde se také má poprvé setkat s médii Fernando Alonso jako pilot stáje F1 Ferrari.

"Když jsem viděl tu motorku, vyfotil jsem si ji svým mobilním telefonem. Choval jsem se jako malý kluk, mělo mě napadnout, že je to tajné," řekl Hayden. "A ještě jsem tu fotku dal na svou webovou stránku. Stane se, ale trošku jsem si zavařil," přiznal osmadvacetiletý Hayden, který je v týmu Ducati druhým rokem. "Je to dobrý stroj. V roce 2010 budeme silní. V týmu proběhly nějaké změny, snad nás to posune dopředu," komentoval Američan odchod šéfa týmu Livia Suppa ke konkurenční Hondě.

Jedinou Haydenovou starostí před novou sezonou, která začne 11. dubna v Kataru, je nižší povolený počet motorů za sezonu. "Šest motorů na osmnáct závodů není mnoho. Věřím, že to ušetří nějaké peníze, ale nevím, jak moc se to vyplatí, protože bude třeba investovat daleko víc do vývoje, aby byly motory trvanlivější," vysvětlil.

Vytisknout

Diskuze: Hayden pokazil představení svého týmu Ducati

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Jak bude vypadat okruh v Brazílii? + VIDEO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud