Motorkáři si mohou nechat změřit rychlost

281

| foto: Yamaha

Netradiční akce se uskuteční v sobotu na letišti v Jindřichově Hradci. Půjde o akci pořádanou Policií ČR, Besipem a zástupci motorkářů, kde nebudou chybět například preventivní akce ani doprovodný program, včetně exhibice ukázek kaskadérů.

Jak majitelé motocyklů, tak ti, kteří uvažují o koupi rychlých strojů, se mohou dozvědět, jak být na motocyklu ve větším bezpečí a jezdit bezpečněji. „Také otestujeme technický stav strojů, tachometry motorářů s pomocí měření rychlosti a chybět nebude ani trochu osvěty, protože těžkých nehod motorkářů i na jihu Čech přibývá,“ řekl pro agenturu Mediafax mluvčí policie Jaroslav Beran.

Nejen motocyklisté, ale všichni návštěvníci se také mohou seznámit s bezpečnostními prvky, které mohou snížit rizika nehodovosti a následků po nehodách. Ať jde o vybavení motocyklů, nebo oděvů pro motorkáře. „Součástí akce budou i kaskadéři, exhibice motocyklového závodníka Jakuba Smrže, trenažér Besip týmů, simulátor nárazu. Organizátoři připravili i občerstvení a hudební doprovod,“ dodal Beran.

Akce se koní od 9 do 17 hodin a vsup je zdarma.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu