Kawasaki ZX-6R s novým kabátem

Martin Juřička, 14. října 2008, 21:06 Google+

Další výrobce motocyklů ze země vycházejícího slunce přináší motocyklovému světu model ZX-6R z dílny Kawasaki. Novým kabátem se bude tento nižší supersport pyšnit v roce 2009 s tradičními barvami.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Kawasaki

Sdílejte článek

Novým tvarem ze všech stran se představí tradiční model ZX-6R od Kawasaki. Jednak změnu poznala přední maska, která je podobná letošní ZX-10R a dominantní na vzhledu je také výfuk, který je tvaru trianglu a stejně jako ostatní supersporty i u Kawasaki vsadili na tento líbivý tvar. To má za následek čistější tvary pod sedlovkou, protože výfuk už není svedený pod sedlovkou ale vedle motoru.

Motor jako takový změněný vyloženě není ale to co provází modely posledních let je to, že se motory ladí na vyšší kroutící moment nebo výkon pomocí výfuků, úpravou sání nebo jinými písty. Změn se dostalo také ergonomii sedla a celkové posezení řidiče, protože sklon řidítek je také pozměněn. Snížení hmotnosti na cca 190kg bylo docíleno lepšího poměru výkon - hmotnost.

Co se týče ceny, tak pro americký trh byla stanovena na cca 10 000 USD, což je ve stejné cenové kategorii jako hlavní konkurenti na trhu a to R6 nebo CBR. Barvy, ve kterých bude možné model získat jsou tradiční zelená, mordrá a černá.

Vytisknout

Diskuze: Kawasaki ZX-6R s novým kabátem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Heliov štart v Surfers Paradise povolený!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud