Ducati víta nového člena - Haydena

Marcel Letko, 16. září 2008, 17:50 Google+

Tím Ducati potvrdil, že partnerom austrálskeho šampióna Caseyho Stonera sa v budúcom roku stane Nicky Hayden. 27-ročný Američan po 6 sezónach spolupráce s Hondou s japonským výrobcom končí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Hayden sa o svojom odchode vyjadril už pred istým časom.

29. októbra, teda krátko po skončení aktuálneho ročníka absolvuje debut na Desmosedici GP9. Prevezme tak pozíciu po Marcovi Melandrimu, ktorý sa upísal konkurenčnému Kawasaki.

"Sme šťastní, že môžeme Nickyho privítať v našom tíme. Sme si istí, že jeho prístup, jazdecký štýl a osobnosť budú pre nás v roku 2009 skvelým prínosom," uviedol Claudio Domenicali, výkonný riaditeľ Ducati Corse. "Rád by som sa poďakoval HRC /Honda Racing Corporation, pozn. autora/ za povolenie, aby sa Nicky mohol zúčastniť testov našej motorky bezprostredne po ukončení aktuálnej sezóny. Taktiež by som sa rád poďakoval Marcovi Melandrimu za jeho profesionalitu počas náročného roka. Nanešťastie, s Desmosedici sa nedokázal stotožniť a na základe toho nemohol predviesť svoje skutočné kvality. Do budúcnosti mu želáme len to najlepšie."

Vytisknout

Diskuze: Ducati víta nového člena - Haydena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchitti, Dario

Franchittiho obzretie za sériou NASCAR

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud