DTM: Druhý závod na Hockenheimu pro Greena

iMotorSport.cz, 7. května 2017, 19:49 Google+

Druhým závodem vyvrcholil program prvního podniku německého seriálu DTM na Hockenheimringu. V napínavém závodě se radoval z vítězství Jamie Green.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
DTM

DTM | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Hned samotný start přinesl pořádné drama, když se do kontaktu dostalo hned několik vozů, mezi nimi i Loic Duval nebo Robert Wickens. Pro kanadského jezdce Wickense navíc skončil závod v první zatáčce. Do cíle nedojel ani Duval.

Po restartu se na špici ustálili Jamie Green, Lucas Auer a Timo Glock. Pro vítěze včerejšího zápasu však nepřišla dešťová přeháňka, zhruba dvacet minut před koncem závodu, zrovna vhod. Auer totiž probrzdil v Parabolice a přepustil své druhé místo jak Wittmannovi, tak i Garymu Paffettovi.

Na Rakušana tak nakonec zbyla až čtvrtá příčka, nicméně i tak drží průběžné první místo v šampionátu. A to navíc s celkem zajímavým náskokem 14 bodů. 

Třetí místo na Hockenheimu bral nakonec Marco Wittmann, jenž podlehl Garymu Paffettovi. Z prvního vítězství v letošní sezoně se radovalo Audi zásluhou Jamieho Greena.

Šampionát DTM bude pokračovat druhým podnikem na Lausitzringu již za dva týdny, kde se spojí se seriálem ADAC GT Masters.

Výsledky závodu

Vytisknout

Diskuze: DTM: Druhý závod na Hockenheimu pro Greena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Herberth Motorsport

24H Series: Porsche obhájilo loňské vítězství, Scuderia Praha se prokousala na…

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud