Ve WTCC pojede americký jezdec s ruským vozem

iMotorSport.cz, 26. dubna 2017, 10:46 Google+

Příliš nadějně to s obsazením druhého vozu týmu RC Motorsport po Marakeši nevypadalo. Francouzský tým se však dočkal. Po dvou letech strávených v TCR International Series do světového šampionátu cestovních vozů FIA WTCC vstupuje Kevin Gleason.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kevin Gleason

Kevin Gleason | foto: TCR Media

Sdílejte článek

Gleason se také navíc stane prvním Američanem po pěti letech, který se ve WTCC objeví. Naposledy to byl Robb Holland, jenž nastoupil v Chevroletu týmu Bamboo Engineering v Sonomě v roce 2012.

"Tento šampionát sleduji již pár let a byl jsem i na několika závodech. Byl jsem ohromen úrovní profesionality a samozřejmě také z kvalitou jezdeckého pole. Když jsem dostal příležitost, ihned jsem po ní skočil," přiznal Gleason.

"Už se moc těším na svou premiéru v šampionátu. Jedinou negativní věcí nejspíše bude to, že jsme to dali dohromady příliš pozdě a já se do vozu dostanu poprvé až na Monze."

"Je to vlastně dost překvapivé, že budu závodit ve WTCC. Až do minulého víkendu jsme pracovali na tom, abych se dostal zpět do TCR, takže bych moc rád poděkoval všem, kdo se podílel na mém vstupu do tohoto seriálu," dodal americký jezdec.

Vytisknout

Diskuze: Ve WTCC pojede americký jezdec s ruským vozem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Nissan

Nový Nissan GT-R Nismo GT3 poprvé na trati

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud