Lucas di Grassi a Miguel Molina v hledáčku Ferrari

iMotorSport.cz, 28. března 2017, 08:39 Google+

Ještě do loňského roku hájili Lucas Di Grassi a Miguel Molina značku Audi, nicméně jakmile zahájila německá automobilka škrty v rozpočtu a závodních programech, ocitli se oba jezdci na volném trhu a nyní jsou jejich jména spojována s italským týmem AF Corse.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Molina, Miguel

Molina, Miguel | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Trojnásobný vítěz z DTM Miguel Molina byl jedním z pilotů, který se zúčastnil nedávného rozstřelu u Ferrari, kde hledali náhradu za odcházejícího Gianmaria Bruniho v šampionátu FIA WEC. Sedačku u továrního týmu AF Corse nakonec získal Alessandro Pier Guidi, nicméně Molina udělal dojem a je spojován s uskupením Spirit of Race, pro které provozuje Ferrari 488 GTE právě AF Corse. Thomas Flor a Francesco Castelacci loni jezdili v nově vzniklém GT3 Le Mans Cupu a letos postoupili do kategorie GTE-Am Mistrovství světa vytrvalostních závodů. S postem třetího člena posádky je pak spojován právě Molina.

Španěl již byl mimo jiné potvrzen v Blancpain GT Series Endurance Cup u týmu SMP Racing, který rovněž provozuje AF Corse.

Miguel Molina opustil DTM poté, co Audi snížilo počet nasazených vozů z osmi na šest. Podobného osudu se dočkal i Lucas di Grassi, který po odchodu Audi z kategorie LMP1 šampionátu FIA WEC přišel o místo. Portugalec je spojován s týmem AF Corse v kategorii GTE-Pro. Italský tým má v obou vozech potvrzenou dvoučlennou posádku, nicméně běžná praxe je v úvodu sezony až do 24hodinovky v Le Mans nasazovat tři piloty a di Grassi by mohl být oním třetím členem.

img-responsive

di Grassi, Lucas | foto: www.gp2series.com

Di Grassi má v současnosti stálé angažmá ve formuli E, kde drží druhé místo v průběžném hodnocení za dosud neporaženým Sebastienem Buemim.

Vytisknout

Diskuze: Lucas di Grassi a Miguel Molina v hledáčku Ferrari

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Harrison Newey

Krize ve třetí lize?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud