WEC: Alex Lynn posílil G-Drive Racing

iMotorSport.cz, 9. března 2017, 20:00 Google+

Bývalý testovací jezdec týmu Williams F1 se dohodl s Romanem Rusinovem a v letošní sezóně usedne do oranžového prototypu Oreca 07 #26 týmu G-Drive Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Alex Lynn sbíral v sezóně 2016 vytrvalostní zkušenosti v týmu Manor WEC

Alex Lynn sbíral v sezóně 2016 vytrvalostní zkušenosti v týmu Manor WEC | foto: Adrenal Media

Sdílejte článek

Tým G-Drive Racing počátkem března testoval ve španělském Aragonu, kde se Romanu Rusinovovi a Pierru Thirietovi připojil i Alex Lynn. Po skončení testovacího programu představitelé týmu potvrdili Alexe Lynna jako třetího jezdce týmu pro celou sezónu WEC 2017.

Alex Lynn absolvoval v loňské sezóně tři poslední závody World Endurance Championship za volantem prototrypu LMP2 patřícímu týmu Manor WEC. V Bahrajnu si v rámci nováčkovského testu vyzkoušel také jízdu ve voze Aston Martin Vantage V8 GTE.

Myslíme si, že Alex vloni předvedl velké výkony,“ prohlásil Roman Rusinov směrem k Alexi Lynnovi a dodal: „na našem seznamu jsme měli také několik dalších jezdců se zkušenostmi z F1, ale nakonec jsme dali přede všemi přednost Alexovi.

Zmíněnými jezdci, o kterých  Rusinov hovořil, byli Pastor Maldonado a Will Stevens. Konečná volba však padla na Alexe Lynna.

Vytisknout

Diskuze: WEC: Alex Lynn posílil G-Drive Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Belgian Audi Club Team WRT

Hvězdy Le Mans Tréluyer s Fässlerem zakotví v Blancpain GT

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud