WEC: Jackie Chan získal silnou dvojici Jarvis – Brundle

iM3, 6. března 2017, 07:10 Google+

Čínský tým Jackie Chan DC Racing, jehož spolumajitelem je známý hollywoodský herec Jackie Chan nastoupí do letošního ročníku Mistrovství světa vytrvalostních závodů s dvěma prototypy ORECA 07 kategorie LMP2. Lídry jeho vozů budou zkušení Oliver Jarvis a Alex Brundle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Jarvis, Oliver

Jarvis, Oliver | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Se startovním číslem 37 nastoupí do prototypu ORECA Alex Brundle, který loni vyhrál titul v kategorii LMP3 evropského šampionátu ELMS a od poloviny sezony WEC startoval v LMP2 za tým G-Drive, kterému přivezl tři výhry v řadě za sebou.

„Po loňském hattricku bylo mým cílem stavět na tomto úspěchu a vrátit se do WEC na plný úvazek,“ prohlásil syn bývalého pilota F1 Martina Brundla.

Šestadvacetiletý Alex Brundle se za volantem bude střídat s Tristanem Gommendym, který loni působil v ELMS, a zakladatelem DC Racing Davidem Chengem.

img-responsive

Brundle, Alex | foto: Adrenal Media

V druhém prototypu s číslem 38 uvidíme bývalého továrního pilota Audi LMP1 Olivera Jarvise. Brit je zatím po Andre Lottererovi druhým bývalým jezdcem Audi, která našel celosezónní uplatnění v šampionátu WEC.

Z Le Mans třikrát bronzového Jarvise doplní v prototypu Francouz Thomas Laurent a Číňan Ho-pin Tung.

O závodní program Jackie Chan DC Racing se bude starat britský tým JOTA Sport, který loni spolupracoval s Romanem Rusinovem a v ELMS a WEC fungoval pod názvem G-Drive. Jejich cesty se ale rozešly a majitelé Sam Hignett, Simon Dolan a David Clark uzavřeli nové partnerství s DC Racing.

Vytisknout

Diskuze: WEC: Jackie Chan získal silnou dvojici Jarvis – Brundle

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Super GT, třída GT300

Japonci přijdou o slavný závod 1000 km na Suzuce. Prsty v tom má Ratel

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud