Volkswagen přiveze na motoristickou slavnost Legendy ex-pilota F1 Scotta Speeda

iMotorSport.cz, 7. června 2016, 14:37 Google+

Americký automobilový závodník Scott Speed, bývalý jezdec formule 1, bude zahraničním hostem letošní motoristické slavnosti Legendy 2016. Objeví se tak na této akci po boku mnoha úspěšných českých automobilových závodníků, především dvojnásobného mistra Evropy v závodech ETCC Petra Fulína a stejně tak vedle dvojnásobného mistra Evropy v automobilových soutěžích Jana Černého.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ex-pilot F1 Scott Speed

Ex-pilot F1 Scott Speed | foto: Volkswagen

Sdílejte článek

Letošní ročník motoristické slavnosti Legendy se koná již tento víkend 11. a 12. června 2016 v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze – Bohnicích. Automobilový závodník Scott Speed, který v současnosti úspěšně působí v zámořském seriálu Red Bull Global Rallycross, se zúčastní této významné motoristické akce díky pozvání společnosti Volkswagen Česká republika. Do Prahy přijede jako host výstavy Legendy 2016 a zároveň se na této slavnosti zúčastní i demonstrační jízdy s novinkou značky Volkswagen pro rok 2016 – modelem Golf GTI Clubsport.

img-responsive

Ex-pilot F1 Scott Speed | foto: Volkswagen

Dalšími hosty motoristické slavnosti budou domácí hvězdy automobilového sportu - Petr Fulín, dvojnásobný mistr Evropy v seriálu ETCC a Jan Černý, dvojnásobný mistr Evropy a trojnásobný mistr ČR v automobilových soutěžích. Návštěvníci letošního 3. ročníku motoristické slavnosti Legendy však budou moci obdivovat jezdecké umění dalších českých významných automobilových závodníků, jakými jsou Vojtěch Štajf, Břetislav Enge, Martin Kolomý, Petr Žáček, Filip Sajler, Ondřej Bisaha, Štepán Vojtěch a další. 


V současnosti je přihlášeno přes tisíc výstavních exponátů. Vstupenky zakoupíte v předprodeji v síti Ticketpro. Více detailních informací a fotografií naleznete na www.legendy.cz nebo na Facebooku Legendy – Automobilová slavnost.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen přiveze na motoristickou slavnost Legendy ex-pilota F1 Scotta Speeda

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rakušan Lucas Auer získal na Lausitzringu první vítězství v DTM v kariéře

Lausitzring: První vítězství v DTM získává Auer a také tým Mücke

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud