Engeho budoucnost je otevřená

ar1, 18. prosince 2004, 22:04 Google+

Závodní program Tomáše Engeho je po redukci sportovního programu General Motors otevřený a manažer Antonín Charouz jedná o jeho angažmá v různých sériích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Dana Garrett/IRL

Sdílejte článek

Těsně před podpisem je smlouva o startu ve 24 hodin Le Mans s vozem legendární britské značky Aston Martin.

Enge měl v příští sezoně závodit v americké sérii IRL, kde měl podepsanou smlouvu s týmem Patrick Racing. Ta však byla vázána na podporu koncernu General Motors, kam patří i Chevrolet, jehož motory Patrick Racing používal. Automobilka se však rozhodla pro ukončení svého účinkování v IRL po skončení sezony 2005 a zároveň zredukovala svou podporu pouze na tým Panther Racing. Engeho manažer Antonín Charouz v současné době jedná o angažmá svého svěřence pro příští rok, ve hře stále zůstává i účinkování v IRL.

Antonín Charouz: „Chevrolet bohužel ohlásil ukončení své činnosti v IRL po příští sezoně a zároveň s okamžitou platností zredukoval podporu jednotlivých týmů, jediným zástupcem bude v novém roce pouze Panther Racing. Tomáš tím bohužel přišel o místo v týmu Patrick Racing, proto jsme ihned zahájili jednání s možnými partnery. Mezi jinými jednáme s Panther Racing, kde mají o Tomáše velký zájem. Ale jsou otevřeny všechny možnosti s výjimkou F1, ve hře je vedle IRL, ChampCar i nové evropské série Superfund a GP2. Prakticky jistý je jeho start v Le Mans s vozem Aston Martin, se kterým by měl jet rovněž ve vybraných závodech ALMS či LMES, kterých se tým zúčastní.“

Zdroj: BPA sport marketing, a.s.
Foto: Dana Garrett/IRL
Vytisknout

Diskuze: Engeho budoucnost je otevřená

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Red Bull Cheever Racing testoval v Sebringu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud