Cheever Racing mění Chevroleta za Toyotu

ar1, 11. listopadu 2004, 23:30 Google+

Red Bull Cheever Racing dnes potvrdil, že vstupuje s Toyotou do partnerského vztahu na dodávkách motorů a to již od příští sezony seriálu IRL IndyCar 2005.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barron, Alex

Barron, Alex | foto: Red Bull Cheever Racing

Sdílejte článek

“V našem týmu máme jediný cíl, vyhrávat závody,“ řekl majitel týmu Eddie Cheever Jr. “Toto partnerství s Toyotou nám dopomůže k našemu životnímu cíli a to vyhrát šampionát.“

Tým Red Bull Cheever Racing do příští sezony opět nasadí dva vozy a to s číslem 51 a 83. Oba budou poháněny již novým agregátem Rokyta v šasi Dallara a hlavním sponzorem rakousko-americkou společností Red Bull.

Alex Barron, vítěz zatím dvou závodů IRL IndyCar, nastoupí v ročníku 2005 do své již druhé plné sezony v týmu Red Bull Cheever Racing. Jeho novým týmovým kolegou bude nováček seriálu, nicméně ostřílený pilot letošního ročníku Champ Car Patrick Carpentier. Carpentier je držitelem pěti vítězství v seriálu CART. Oba jezdci také vlastní vítězství tituly ze šampionátu mladých talentů, které sdružuje v Americe seriál Toyota Atlantic Championship.


A co majitel stáje dodal k uzavření partnerství s General Motors?
“Jsme pyšní na to, že jsme byli součástí historie General Motors,“ řekl Cheever. “General Motors poháněl naše vozy od slavného vítězství 500 mil Indianapolisu v roce 1998 a ještě v mnoha dalších velkých momentech.“

Zdroj a foto: Red Bull Cheever Racing
Vytisknout

Diskuze: Cheever Racing mění Chevroleta za Toyotu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Toyota je s vývojem IRL výrazně nespokojena

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud