PKV Racing připraven na Elkhart Lake

Michal Schmoranzer, 5. srpna 2004, 13:16 Google+

Vítěz CCWS z roku 1996 Jimmy Vasser se těší na trať, která je mezi jezdci nejvíce oblíbená. Roberto Gonzales zde pojede poprvé.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Letošní třiadvacátý ročník závodu v Elkhart Lake ve Wisconsinu je velmi významný pro veterána Jimmyho Vassera.
Závod v Elkhart Lake má zvláštní atmosféru. Možná i kvůli tomu, že okruh je zasazen do malebného parku, kam se každý rok jezdci rádi vracejí.

"Road America je bezesporu ten nejkrásnější okruh na světě,"<řekl Jimmy Vasser, který je v průběžném hodnocení sedmý a na svém kontě má 112 bodů. "Všichni se vždycky těšíme na závod ve Wisconsinu. Já osobně mám na tuto trať skvělé vzpomínky. V roce 1990 jsem zde vyhrál závod Formule Atlantic způsobem start cíl. Na startu bylo tehdy 40 závodníků! Tyto zážitky mi pomáhají také v sérii Champ Car"

Pro Jimmyho Vassera bude letošní závod ve Wisconsinu v pořadí 11, zatímco pro Roberta Gonzalese to bude teprve první start v CCWS.

"Na závod se velmi těším, protože budu mít konečně možnost závodit na pořádné trati." řekl Roberto Gonzales, čtrnáctý jezdec v průběžném hodnocení. Road America je svým způsobem jako evropská trať - rychlé zatáčky, pomalé zatáčky, místa, kde se musí intenzivně brzdit. Není to jako závody v ulicích, kterých je v CCWS podle mě mnoho. Tým PKV Racing zde úspěšně testoval na začátku letošního roku, takže věřím, že v závodě uděláme dobrý výsledek.

Vytisknout

Diskuze: PKV Racing připraven na Elkhart Lake

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Enge dostal nabídku z Champ Car

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud