Meira odstartuje opět z první pozice

ar1, 25. července 2004, 13:36 Google+

Jezdci týmu Rahal Letterman Racing Vitor Meira a Buddy Rice odstartují z pole position již ve třetím závode po sobě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Meira, Vitor

Meira, Vitor | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Oba jezdci také celkově odstartují sedmkrát z přední řady v dosavadních šesti závodech seriálu. Co umožňuje seriálu tak velkou konkurenceschopnost týmu Rahal Letterman? Na to je dle Meiry snadná odpověď:

„Týmová práce,“ řekl Meira. „Každý v týmu Rahal Letterman Racing pracuje dobře v kolektivu. Samozřejmě Buddy, naši inženýři Ray Leto a Todd Borland, posádky a každý se vlastně snaží dostat naše auta na vrchol výsledků.“

Meira, jenž zajel své kolo rychlostí 169,338 mp/h zajel své druhé pole-position své kariéry. Z první řady odstartuje společně s dosavadním lídrem šampionátu Tonym Kanaanem, jenž zajel druhý kvalifikační čas. Kanaan dokázal již po devatenácté vyřadit Riceho z první řady. Rice, trojnásobný držitel pole-position letošní sezony, odstartuje třetí.

Dalším týmem, jehož dva vozy obsadí pozice v top 7 je Andretti Green Racing. Na sedmé pozici bude na startu stát Dario Franchitti s druhým vozem týmu Michaela Andrettiho.

Jezdci týmu Marlboro Penske budou startovat v pořadí Sam Hornish jr. na 4. pozici a Helio Castroneves na 6. pozici.

Úřadující mistr IRL IndyCar Scott Dixon odstartuje až ze 14. pozice, když musel po dvou incidentech usednout do náhradního vozu, stejně jako i Kosuke Matsuura, jenž odstartuje poslední pozice.

Vytisknout

Diskuze: Meira odstartuje opět z první pozice

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy, Paul

Tracy obhajuje loňské vítězství z pole-position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud