Sharp odhodlán obhájit v Motegi vítezství

ar1, 11. dubna 2004, 18:19 Google+

Scott Sharp v Japonsku absolvuje svůj 76. start následující po sobě a celkově 84. Bude zde obhajovat své loňské vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Sharp, Scott

Sharp, Scott | foto: Kelley Racing

Sdílejte článek

Za posledních sedm let jeho kariéra je v tomto sportu nepřehlednutelná. Jeho úmyslem je rozšířit jeho sbírku vítězství právě o posledním dubnovém víkendu v 300 mílích Twin Ring Motegi. Sharp v nedávné IRL telekonferenci řekl, že se těší na návrat do Japonska a k této výzvě.

”Je to zábava, lidé říkají, oh jasně, samozřejmně, zvítězíš, samozřejěně je to zábava,” řekl Sharp, jenž pojede s vozem č. 8 týmu Kelley Racing (Delphi Dallara Toyota). ”Tom Kelley a já jsme seděli u tratě říkali jsme si, že tohle bude báječný víkend, bez ohledu jak dopadne. Nálsedně přijít a vyhrát závod, to je jen poleva na dortu.”

”Je to meje první takováto zkušenost, předchozí byly hrozné. Těšil jsem se z jídla a take ze setkání s některými lidmi. Fanoušci byli hrozní, byli velmi vášnivý. Mylsím, že naposledy jsme ale velmi překvapili a bylo to znát I na lidech. A tak si myslím, že to bude letos stejné.”

Sharp minulý rok vedl 3x a celkově 26 kol. Mnoho kol se jelo pod žlutou vlajkou.
Vytisknout

Diskuze: Sharp odhodlán obhájit v Motegi vítezství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Newman/Haas pojede Indy 500 poprvé od roku 1995 - anotační foto

Newman/Haas pojede Indy 500 poprvé od roku 1995

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud