Aktivní a zdravý život na Indianapolis 500

iM3, 3. března 2010, 17:05 Google+

Herbalife, světová společnost v oblasti wellness, se po roce vrací na Indianapolis 500. V loňském roce vstoupila do podvědomí „závodní“ veřejnosti čtvrtým místem zásluhou Townsenda Bella. A protože spolupráce byla úspěšná, došlo k dohodě i na letošní ročník.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bell, Townsend

Bell, Townsend | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Townsend Bell bude startovat za tým Sam Schmidt Motorsports s technickou podporou týmu Chip Ganassi Racing, vůz s číslem 99 poveze loga sponzora Herbalife.

Je celkem logické, že Herbalife obnovil spolupráci. Bell loni startoval z 24. místa, ale během závodů podával stabilní výkon a závěrečnou jízdu okořenil o konečné 4. místo. Townsend Bell, šampión IndyLights z roku 2001, zaznamenal nejlepší výsledek v kariéře. V roce 2008 dojel desátý, v roce 2006 pro poruchu nedojel.

„Spojením s Townsendem, Sam Schmidt Motorsports a Chip Ganassi Racing má Herbalife velkou šanci dostat se do aleje vítězů,“ postrádal skromnost výkonný ředitel společnosti Michael O. Johnson. „Townsend je talentovaný jezdec a úžasný atlet, který reprezentuje aktivní a zdravý život,“ dodal Johnson.

Townsend Bell startoval v loňském roce za tým KV Racing, tentokrát spolu s Herbalife přesunul aktivity do Sam Schmidt Motorsport, jenž v posledních dvou letech připravoval „indy“ vůz pro Alexe Lloyda. Ten se v průběhu sezóny 2009 rozešel s Chipem Ganassim, na Indianapolis 500 bychom ho ale snad měli vidět. Původně měl nadcházející sezónu strávit v týmu Newman Haas Lanigan Racing, ale jeho osobní sponzor energetický nápoj pro ženy HER z dohody vycouval, neboť pro něj prezentace v IndyCar, vzhledem k nízké sledovanosti, nebyla lukrativní.
Vytisknout

Diskuze: Aktivní a zdravý život na Indianapolis 500

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rossiter, James

Team Lotus USA vstoupí do série IndyCar

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud