Randy Bernard výkonným ředitelem IRL

iM3, 31. ledna 2010, 19:42 Google+

Randy Bernard se stal novým šéfem Indy Racing League. Po měsících prázdnoty, která vznikla odchodem Tonyho George, tak konečně mají série IndyCar a IndyLights člověka, který se chopí řízení a posune je o další krok dál.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Ačkoliv si na oficiální prohlášení musíme počkat do příštího týdne, podle deníku IndyStar je dohoda s Bernardem uzavřena.

Třiačtyřicetiletý Bernard z Colorada je schopným manažerem, svědčí o tom práce, kterou vykonal u organizace Professional Bull Riders, čili u rodea na býcích. Bernard stál u zrodu Bull Riders a během pár let dostal tuto zábavu do popředí.

Bernard neví o závodech prakticky nic, ale podle něj to není problém. „O rodeu jsem při jeho založení taktéž nic nevěděl,“ uvedl Bernard. „Bylo nás dvacet, s určitou vizí, měli jsme jedno rozkládací křeslo, jednoho regulérního zaměstnance. Učili jsme se od základu,“ popisoval skromné začátky Bernard.

A jak to dopadlo? Professional Bull Riders v roce 2009 rozdal mezi vítěze 9 milionů dolarů, stal se populárním sportem, jenž vysílá stanice Versus, což je vlastně první provázání se sérii IndyCar, kterou taktéž vysílá Versus. Druhé spojení je prostřednictvím Indianapolis Motor Speedway Promotions vlastněné rodinou Hulman-George. Jejich společnost Bernard využíval při propagaci PBR v televizi.

„Mezi nimi (IRL a PBR) je mnoho podobného. IRL už je v provozu. Jediné co potřebuje, je směr a nějakou vizi. "

Vytisknout

Diskuze: Randy Bernard výkonným ředitelem IRL

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dufault, Maryeve

Nová půvabná tvář v IndyCar

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud