FAZZT Race Team představil hlavního sponzora

iM3, 18. ledna 2010, 18:11 Google+

Nový tým ve startovním poli série IndyCar představil na mezinárodní výstavě Auto Show v Montrealu válečné zbarvení monopostu se startovním číslem 77. Sponzorem stáje bude společnost Bowers & Wilkins, která je jedním ze světových lídru na poli domácího kina hi-fi techniky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tagliani, Alex

Tagliani, Alex | foto: FAZZT Race Team

Sdílejte článek

Spolu s vozem bylo představeno i nepostradatelné vybavení v barvách B & W, jde například o týmové oblečení, overaly a vybavení na pitlane. Tým FAZZT se v barvách sponzora poprvé představí na úvodním závodě 14. března v Brazílii. „Naše partnerství s FAZZT je skvělou příležitostí pro Bowers a Wilkins rozšířit pole působností do Brazílie,“ uvedl předseda B & W Joe Atkins.

Stáj FAZZT Race Team byla představena za přítomnosti týmových šéfů Andeho Azziho a Jima Freudenberga. Samozřejmě nemohl chybět ani jezdec Alex Tagliani. „Je to naplnění mého dlouholetého snu, představit tým FAZZT Race Team v mém rodném městě Montrealu,“ uvedl spokojený Azzi.

Zbarvení týmu však není definitivní, v průběhu sezóny se bude měnit v závislosti na požadavcích regionálního trhu. B & W chce oslovit potencionální klienty prostřednictvím prezentace různých partnerských společností.

Vytisknout

Diskuze: FAZZT Race Team představil hlavního sponzora

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rahal, Graham

Zamíří Graham Rahal do Target Chip Ganassi?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud