Andretti potvrdil zájem o Hunter-Reaye

iM3, 2. prosince 2009, 17:12 Google+

Šéf týmu Andretti Autosport Michael Andretti potvrdil jednání s Ryanem Hunter-Reayem ohledně angažmá v příští sezóně. Americký jezdec by měl nahradit ve voze se startovním číslem 27 Japonce Hideki Mutoha.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hunter-Reay je spojován s Andretti Autosport od chvíle, kdy společnost Izod zahájila sponzorství série IndyCar. Vítěze závodu ve Watkins Glen roku 2008 má sponzorovat právě Izod, který by se tak vedle propagačních akcích série objevoval i na monopostu Dallara jako hlavní mecenáš.

„O Ryana máme velký zájem,“ potvrdil Andretti. „Kdybychom dospěli k dohodě, bylo by to skvělé. Ryan se hodí do našeho týmu a určitě by nám pomohl k lepším výsledkům,“
opěvoval ho Andretti. „V současné době je naší prioritou.“

Andretti ovšem vyvrátil, že by smlouva s Hunter-Reayem čekala jen na podpisy obou stran. K vzájemné dohodě ještě zbývá kus cesty, nicméně nasazení čtvrtého vozu vidí optimisticky. „Mám z toho dobrý pocit, držíme něco hmatatelného, ale pořád je na nějaké prohlášení brzo.“

Ryan Hunter-Reay absolvoval premiérovou sezónu v IndyCar v roce 2008. S týmem Bobbyho Rahala oslavil jedno prvenství, ale na konci roku musel být propuštěn, neboť Rahala opustil hlavní sponzor a bez finančního zázemí nemohl stáj dále provozovat.

Hunter-Reay byl krátce před novou sezónou bez práce, nicméně jeho osobní sponzor Izod apeloval na Tonyho George a ten mu připravil druhý monopost ve své stáji. Kvůli nedostatku financí jej nakonec předal A.J. Foytovi, který hledal náhradu za zraněného Vitora Meiru.
Vytisknout

Diskuze: Andretti potvrdil zájem o Hunter-Reaye

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Doornbos, Robert

Sezónu si rozdělí Versus a ABC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud