Stahujte ročenku série IndyCar 09 v PDF

iM3, 18. listopadu 2009, 22:56 Google+

Ačkoliv sezónu 2009 série IndyCar ovládly monoposty stájí Target Chip Ganassi a Team Penske, dostali fanoušci pořádnou porci zábavy. Pojďme si připomenout napínavý rok 2009 prostřednictvím ojedinělého projektu ročenky série IndyCar.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Aleš Sirný / iMotorSport.cz / INCORP images

Sdílejte článek

Série IndyCar je na vzestupu, přestože to možná není na první pohled patrné, na rozdíl od formule 1 nebo NASCAR má před sebou určité cíle, ke kterým směřuje. A protože stojíme na počátku nové etapy americké scény závodních monopostů, je zapotřebí si vzpomínky na první obtížné kroky IndyCar zachovat.

Ani si pořádně nevzpomínám na všechny důvody, jež mě donutily sepsat ročenku. Největším hnacím motorem v celoroční práci mi byla oddanost a nesmírné nadšení ze závodů IndyCar. „Ameriku“ sleduji už dlouhá léta, nevím co mě na jejich sportech tolik fascinuje, ale vedle IndyCar jsem si oblíbil i NASCAR a NFL.

Nicméně abych neodbíhal od tématu, ročenka obsahuje 145 stránek textu, obrázků a statistik, kromě reportáží z jednotlivých závodů sezóny v ní najdete i pohled do historie šampionátu, Indianapolis Motor Speedway, profil Daria Franchittiho, Raphaela Matose a další zajímavé čtení.

Ročenka je volně ke stažení, nepobíral jsem za ní žádný honorář, jak je uvedeno výše, hnacím motorem mi byla oddanost k šampionátu IndyCar.

Ročenku můžete stahovat na stránkách F1-info.cz přímo zde: Ročenka IndyCar 2009

Ročenka IndyCar 2009 je neziskový projekt, byla tvořena bez nároku na honorář. Pokud ovšem máte zájem ohodnotit ročenku jakoukoliv finanční částkou, nesmírně mě to potěší a motivuje do tvorby dalšího čísla. Motivační „příspěvky“ můžete posílat na učet: 1805569063/0800

Vytisknout

Diskuze: Stahujte ročenku série IndyCar 09 v PDF

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

"Důchodci" Häkkinenovi chybí motorsport

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud