Franchitti: Jsem sakra šťastný

iM3, 12. října 2009, 17:59 Google+

TARGET CHIP GANASSI RACING – REVIEW; Opět titul, opět pro Dario Franchittiho a tým Chipa Ganassiho. Franchitti si zpočátku stěžoval na vůz a když věděl, že nedokáže udržet rychlost s Dixonem a Briscoem, začal se orientovat na šetření paliva.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Dario Franchitti, 1.
Nemohu tomu uvěřit. To byl ale rok. Užíval jsem si to. Po celou dobu mé kariéry mám štěstí na výborné týmy. Přišel jsem do IndyCar a dlouhou dobu jsem závodil za Andretti Green Racing, kde jsou skvělí lidé. Teď jsem u Ganassiho, kteří myslí na jedině – vítězství. Scott a já jsme spolu bojovali po celou sezónu. Ani celému týmu nedokáži dostatečně poděkovat. Jsem sakra šťastný. V závodě jsme se snažili dojet co nejdál, vůz neměl správné vyvážení, což umožnilo Scottovi a Ryanovi poodjet. V druhém stintu jsme se zlepšili a zkusili šetřit palivo.

Scott Dixon, 3.
Po startu jsem věděl, že není příliš chytré dupnout na plyn a spalovat palivo. Tento fakt se však stal skutečností. Prostě se s tím musíte smířit a zkust to příští rok. Na konci roku si myslíte, že nejrychlejší auto vyhraje, ale nebylo to tak. Já a Briscoe jsme měli velkou šanci, ale nevyšlo to.
Vytisknout

Diskuze: Franchitti: Jsem sakra šťastný

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Briscoe: Prohra bolí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud