Stanton Barrett nechce skončit rokem 2009

iM3, 9. října 2009, 17:08 Google+

Americký kaskadér a závodník v jedné osobě hledí do následujícího roku s nadějí. V letošní sezóně se příliš často nesvezl, neměl totiž dostatek peněz. Jeho místo zabrali Jaques Lazier a Richard Antinucci, ale Barrett je přesvědčen, že se v roce 2010 vrátí, pokud najde sponzory…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barrett, Stanton

Barrett, Stanton | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Stanton Barrett absolvoval závody v St. Petersburgu, Long Beach, Kansasu, ale na Indianapolis 500 se nedokázal kvalifikovat a následující víkend v Milwaukee zdemoloval v tréninku vůz.

Barrettovi došly peníze a proto jej nahradili Lazier s Antinuccim. Ačkoliv se Barrett snažil najít vhodné partnery, kteří by pokryli náklady na účast v závodě, uspěl pouze v nedávném závodě na ovále Twin Ring Motegi.

Příležitostný jezdec NASCAR očekával, že se postaví na start i v Homesteadu, ale nedokázal sehnat dostatečně tučný obnos. „Do Homesteadu jsem se těšil. Na jaře jsme zde testovali a okruh se mi líbil,“ uvedl Barrett.

Barrett nyní pracuje na sponzorství pro rok 2010. „Hledám peníze, abych mohl startovat v některých závodech. V letošním roce jsem se ledacos naučil a nemůžu se dočkat, až se posadím znovu za volant.“
Vytisknout

Diskuze: Stanton Barrett nechce skončit rokem 2009

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Biagi

Vitaphone a AF Corse si zajistily tituly

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud